Мајди Хаџимуртезић прва награда

zlatarinfo (Раде Прелић) 03. октобар 2019. године Варошани Култура Коментари

Мајда у Скупштини Србије Мајда у Скупштини Србије (foto: Раде Прелић)

На наградном конкурсу "Мост разумевања - међугенерацијска солидарност 2019", Мајда Хаџимуртезић, ученица О.Ш. "Живко Љујић" из Нове Вароши, овојила је прво место на такмичењу у категорији фотографија.

Међународни дан старијих особа обелжен је у Скупштини Србије, и том приликом отворена је изложба литерарно - ликовних радова и фотографија ђака основних школа на тему "Мост разумевања - међугенерацијска сарадња". 

  На свечаности коју је организовао Повереник за заштиту равноправности, ауторима најбољих радова додељене су награде и признања.

Мајда је победничку фотографију снимила у кацеларији рачуноводства, док је ученик V разреда показивао запосленој радници како да најлакше, уз помоћ "миша" и компутерског програма реши проблем.

Награђена фотографија Награђена фотографија

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.