Туристички радници из Нове Вароши и Пријепоља преставили понуду у Новом Саду

ppmedia.rs 04. октобар 2019. године Коментари

Сајам у Новом Саду 2019.год. Запажен наступ нововарошана на сајму у Новом Саду (foto: ppmedia.rs)

Туристичке организације Пријепоља и Нове Вароши учествује на 52. Међународном сајму туризма-Лорист, који се одржава од 3. до 5. октобра ове године у Новом Саду. Тема сајма је бањски, спа и wеллнес туризам, уз посебне тематске целине-гастро региони са изложбом хране и пића.

Своју туристичку понуду представиће око 70 градова и општина из Србије међу којима су и Пријепоље и Нова Варош.

Туристичке организације ове две општине своје потенцијале презентују у оквиру заједничког штанда Регије Западна Србија заједно са још девет туристичких огранизација из овог дела земље.

– Kако се ближи зима, сајамски наступ искориситећемо да представимо погодности које Златар нуди за предстојећу зимску сезону – кажу из ТО Златар.

Штанд ТО Пријепоље изузетно посећен на сајму у Новом Саду, Штанд ТО Пријепоље изузетно посећен на сајму у Новом Саду (foto: ppmedia.rs)

Главни адут, туристичких упосленика из Пријепоља за привлачење туриста на овом сајму, пре свега је манастир Милешева, који наредне године обележава велики јубилеј 8 векова постојања. Ту су и природне лепоте са којима та средина располаже.

Иначе на Сајму ће бити представљено 20 Удружења бања Србије, потом исто толико чарди и салаша осликаће традицију, културу и гастрономију Војводине, а промовисаће се и произвођачи хране и пића из целе Србије.

ПП Медиа

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.