Божетићи: Изложба пољопривредних машина (видео)

glaszapadnesrbije.rs 20. јун 2019. године Пољопривреда Коментари

Косидба у Божетићима - ливаде у силажи Косидба у Божетићима - ливаде у силажи (foto: Д. Гагричић)

Предузеће „Радуловић” у суботу, 22. јуна, организује велику презентацију механизације у сарадњи са фирмом „ФПМ Агромеханика” из Бољевца.

„Планирали смо да представимо осам врста трактора, машине за кошење, скупљање, чврсто балирање и вакумирање сена. Ово је наша трећа изложба пољопривредних машина али прва у Новој Вароши, ранијих година смо излагали у Пријепољу и у Пљевљима. Наше предузеће се бави и сервисом машина, трактора, мотокултиватора, косачица, сакупљача сена, опреме за балирање и вакумирање сена. Код нас можете набавитике опрему и прикључне машине и уз коришћење субвенција. Владе РС и Министарства пољопривреде као и Управе за аграрна плаћања који одобравају субвенције 65 одсто од вредности опреме”, рекао је власник доо „Радуловић“ Јован Радуловић.

Пољопривредне машине Пољопривредне машине (foto: glaszapadnesrbije.rs)

Иначе, фирма доо „Радуловић” званично је основана 8. новембра 2004. године иако је десет година пре тога постојала као сервис пољопривредних машина, који је сада припојен предузећу. Данас после 15 година ова фирма је лидер у дистрибуцији и сервисирању пољопривредних машина и резервних делова у целој западној Србији и ради како са познатим домаћим тако и светским брендовима у овој области.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.