За "Бањицу" 23,4 милиона

glaszapadnesrbije.rs 20. јун 2019. године Економија Коментари

Депонија  "Бањица" Депонија "Бањица"

Нова Варош/Прибој/Пријепоље – За израду пројектне документације за изградњу регионалног центра “Бањица” општина Нова Варош добиће 23,4 милиона динара, наведено је у коначној ранг листи којом је након јавног конкурса Министарство заштите животне средине расподелило 99,9 милиона динара за суфинансирање оваквих пројеката.

Како је објављено на сајту министарства, поред Нове Вароши град Сомбор добиће 40,5 милиона динара, 32 милиона опредељено је за град Нови Сад за успостављање регионалног система управљања отпадом. Истим конкурсом за град Пирот опредељено је четири милиона динара као суфинансирање за израду идејног решења и пројекта за грађевинску дозволу за израду компостане у оквиру тамошњег регионалног центра за управљање отпадом.

Објављена одлука Министарства заштите животне средине је у управном поступку коначна и против ње се може покренути управни спор.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.