Хуманитарна акција за помоћ малој Амини

ppmedia.rs 19. јун 2019. године Хуманитарне акције Коментари

Humanitarna akcija

У четвртак, 20. јуна од 14 часова на платоу Дома културе у Пријепољу, Kанцеларија за младе и Техничка школа организују хуманитарну акцију прикупљања помоћи за поновно лечење мале Амине Мулагановић која болује од тешке неуро-мускуларне болести, спиналне мишићне атрофије типа 2. Хуманитарна акција симболично носи слоган „Заједно можемо много“ и осмишљена је тако што ће волонтери Kанцеларије за младе продавати сувенире које су сами израдили специјално за ову акцију и балоне за најмлађе посетиоце који ће имати посебну поруку.

Такође сарадници на овој хуманитарној акцији биће и Техничка школа заједно са својим ученицима који су удружени са својим професорима осмислили и сашили сјајне артикле које ће продавати.

На самој акцији ће бити и постављен рам за сликање и свако ко буде желео може се сликати и на тај начин помоћи малој Амини Мулагановић. На платоу Дома културе биће постављена и кутија за добровољне прилоге за оне који желе да помогну оболелој Амини, а који нису расположени за сликање или за неку куповину.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.