Монографија о 55. МОСИ

ppmedia.rs 06. април 2019. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

На преко 360 страница све о Играма Тромеђе у Прибоју прошле године.

Монографија Међуопштинских омладинских спортских игара – Прибој 2018, средином марта обрадовала је поклонике спорта. Група угледних спортских новинара МОСИ – Прибој „укоричила“ је у преко 360 луксузно штампаних страница, на којима су Игре обрађене од момента када је Прибој преузео заставу од Пљеваља, до када је предао следећем домаћину – Сокоцу.

Додела медаља на 55. МОСИ Додела медаља на 55. МОСИ

– Читалац у монографији може наћи све што га занима а везано је за Игре у Прибоју. Хронолошки су поређани најважнији детаљи о градовима учесницима, као и имена свих, преко 2.300 и преко 1.000 фотографија спортиста учесника. У спортском делу су сублимирани резултати такмичења са именима такмичара. Доносимо и разговоре са легендама Игара, као и како су медији видели дружење младих спортиста са тромеђе Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине (Републике Српске), каже један од аутора Тодор Брајковић, уз напомену, да овим хроничарима ово није првенац о Међуопштинским играма. – Дебитовали“ смо 2017. године на Играма у Пљевљима а прибојско дружење са спортистима и ова монографија су учврстили нашу идеју да Играма треба наставак. Односно, након одржавања МОСИ треба „укоричити“ и оставити спортској, породичној и међудржавној историји и односима.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.