Šta u Srbiji da pokažem prijateljima iz inostranstva?

linktv.rs 20. фебруар 2019. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Thiago Ferreira (foto: linktv.rs)

Thiago Ferreira je rođeni Brazilac koji je došao u Srbiju iz Rio de Ženeira da živi i po svemu sudeći uživa. Da mu se Srbija jako dopada podseća nas svakodnevno sa društvenih mreža. Od skoro ima i svoju emisiju na internet televiziji linktv.rs pod nazivom "Brazilac sa Balkana".

U epizodi koja se nalazi pred vama Thiago priča o Specijalnom rezervatu prirode Uvac, vožnji Uvačkim jezerom, Ledenoj pećini i vidikovcu Molitva. U epizodi nazvanoj "Šta u Srbiji da pokažem prijateljima iz inostranstva?" voditelj poziva i stanovnike Srbije da obiđu ovu prirodnu lepotu pre nego što rezervišu letovanje u Paraliji, jednom od omiljenih letnjih destinacija ljudi sa ovih prostora.

U koliko i vi želite da doživite Specijalni rezervat prirode Uvac, vašu vožnju čamcem i obilazak rezervata možete rezervisati na sledećem linku:

Thiago Ferreira

Govori srpski jezik, piše ćirilcom, trenira folklor, obožava pljeskavice, ajvar i kajmak, prvi put je naučio da skija na Kopaoniku – ko bi rekao da se iza svega ovoga “krije” Brazilac, Tiago Fereira? Njegova sestra je sa dvadeset godina prvi put videla sneg na Zlataru, svake godine ide na “Sabor trubača u Guči”, a kada se on bude ženio to će biti “Prava srpska svadba”. - (autor: Branka Lasković / portalmladi.com)

Thiago Ferreira Thiago Ferreira (foto: Thiago Ferreira (facebook.com/thiagoldcf))

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.