Признање Новој Вароши за транспарентност и учешће јавности у раду

ppmedia.rs 12. фебруар 2019. године Друштво Коментари

Zgrada opstine Nova Varos (фото Д. Гагричић )

На Националном годишњем такмичењу за избор најбоље праксе у примени принципа добре управе на локалном нивоу у прошлој години, које је организовано уз подршку Владе Швајцарске, општина Нова Варош добила је посебно признање у области „Транспарентности и учешћа јавности у раду локалне самоуправе“.

Председник општине Радосав Васиљевић примиће ово призање у Београду 21. фебруара, а додељује га Министарство државне управе и локалне самоуправе и Стална конференција градова и општина, у оквиру Пројекта „Унапређење доброг управљања на локалном нивоу“.

Овај пројекат део је ширег програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапрађење доброг управљања и социјалне укључености – SWISS PRO“, који реализује Kнацеларија Уједињених нација за пројектне услуге (UNOPS).

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.