Лажно се представила, успавала старицу па је опљачкала!

novosti.rs ( А. Ровчанин ) 23. јануар 2019. године Друштво Коментари

Хасена Мушовић Хасена Мушовић (foto: ppmedia.rs /A. Ровчанин/)

Хасену Мушовић (75) из Бродарева опљачкала је млађа женска особа, која је под изговором да ради као здравствени радник ушла у кућу лаковерне старице

Несвакидашња крађа десила се пре неколико дана у Бродареву, Хасену Мушовић (75) из тог места опљачкала је млађа женска особа, која је под изговором да ради као здравствени радник ушла у кућу лаковерне старице, а потом је успавала и са ње скинула и однела златан накит. Полиција у Пријепољу интензивно трага за починиоцем овог кривичног дела.

У времену кризе и појачаних полицијских акција, како би стигли до плена лопови се служе разним преварама, најчешћа мета углавном су старије особе које живе саме. Такав случај је и са Хасеном из Бродарева, којој је на врата куће у којој живи дошла млађа женска особа која се преставила као медицински радник који иде по целом крају и обавља прегледе старијих особа. И ако није на себи имала бели мантил, већ је носила црну јакну и панталоне, старици девојка није изгледала сумњиво.

- Док сам распремала кућу, непозната женска особа између 25 и 30 година ушла је на врата дневног боравка, љубазно се преставила да је из болнице и да врши контролу крвног притиска код старијих особа те да хоће и мене да прегледа. Имала је са собом неке чудне инструменте за које је рекла да су најсавременији мерачи за притисак. Ставила је слушалице на уши, казала ми да легнем и нешто ми је принела на груди након чега ми је била мука а касније као да сам и нешто удахнула што ме је успавало. Када сам се пробудила видела сам да на мени нема златног накита који сам носила. Приметила сам и да су отваране фиоке од регала али и да лопов више ништа није пронашао – потресено прича за „Новости“ Хасена.

Пошто се опоравила од шока она је прво отишла до Здравствене станице у Бродареву, где су јој лекари пружили помоћ и казали јој да нико из те здравствене установе не иде у контролу старих лица. Полиција је изашла на лице места и узела отиске, који ће помоћи у проналажењу починиоца.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.