Савез за Србију: Србија се претвара у земљу сиромаштва и јефтине радне снаге (видео)

ГЗС / ФоНет 18. октобар 2018. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Трибина Савеза за Србију у Новој Вароши

Лидери Савеза за Србију поручили су синоћ на трибини у Новој Вароши да се Србија претвара у земљу сиромаштва и јефтине радне снаге и да се таквој политици могу супротставити само ако су јединствени, пише ФоНет.

Председник Демократске странке Зоран Лутовац је рекао да је данас у Србији храброст да се чује другачије мишљење и истакао да на Међународни дан борбе против сиромаштва итекако морамо да се позабавимо том темом.

Власт ствара лажну слику тренутног стања уз помоћ статистике и виртуелне реалности, која нема везе са стварношћу, рекао је Лутовац.

Председник Здраве Србије Милан Стаматовић поручио је да нико нема право да поклања државну имовину. Истакао је да су људу који су у Савезу, док су били на власти, можда чинили неке грешке, али никада нису поклањали будућност наше деце.

Трибина Савеза за Србију у Новој Вароши Трибина Савеза за Србију у Новој Вароши

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић је казао да постоји нешто изнад идеолошких разлика, а то је опште добро.

То је заустављање одласка младих из Србије, крађе грађана, претварања радника у јефтину радну снагу. Решење је формирање владе стручњака у којој неће седети нико од опозиционих лидера, истакао је Обрадовић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.