СНС: Савез за пљачку и силовање Србије на скупу у Новој Вароши доживео потпуни фијаско

ppmedia.rs 19. октобар 2018. године Политика Коментари

Zebinovac, Nova Varoš (foto: zlatarinfo.rs)

Након скупа Савеза за Србију који је одржан у среду у граду на падинама Златара саопштењем за јавност огласио се ОО Српске напредне странке у том граду. У саопштењу се каже да грађани Нове Вароши никада неће дозволити да им дедовину распродаје Милан Стаматовић непосредном погодбом, као и то што је он могао да види здрав Златар који није притиснут бетоном као измрцварени и распродати Златибор.

– На страну што је Зоран Лутовац видео да је залутао у Нову Варош. Јуче је члан овог тајкунског савеза, народни посланик и јуришник Бошка Обрадовића, Срђан Ного упутио претње смрћу председнику Србије и председници Владе Србије. Ђиласова перјаница и Ногов ментор, Бошко Обрадовић малобројним присутнима на скупу у Новој Вароши презентовао је програм свог бандитско-лоповског савеза који је садржан у претњама убиством,мржњи, пљачкању и силовању. Да ли је добио аплауз као што га је више пута међу „својима“ добио Жељко Веселиновић на идеју како силовати председницу Владе Србије – наводи се у саопштењу.

– Уместо бар извињења за претње силовањем председници Владе Србије, ови лопови и бандити су отишли корак даље, стигла је претња вешањем. Ко то себе назива опозицијом? Шта им је следећи потез? Народ је када је требало, реаговао и на изборима ове тајкуне и распикуће послао у правцу статистичке грешке, далеко испод неважећих листића. Банда тајкуна и лопова коју је народ послао у политичку историју сада планира да силује и пуца у будућност Србије – истиче се у саопштењу за јавност напредњака.

Они моле и позивају надлежне органе за хитну реакцију на монстроузне претње убиством председнику Србије и председници Владе Србије.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.