Саборовање православне омладине

zlatarinfo.rs 30. јун 2018. године Друштво Коментари

Манастир светих Козме и Дамјана на Воденој Пољани Манастир Светих Козме и Дамјана на Воденој Пољани (foto: архива ЗлатарИнфо)

Идући у сретање милешевском јубилеју, у манастиру Светих чудотвораца Козме и Дамјана на Воденој Пољани, на Златару од 2. до 9. јула биће организовано саборовање православне омладине из Русије, Румуније, Албаније, Америке, Србије и других земаља на коме ће млади православни људи учествовати у богослужењима, водити духовне разговоре, учити псалме, имати послушања.

Последњег дана саборовања млади ће посетити манастир Милешеву и друге манастире Епархије милешевске. 

 Заменик председника Општине Нова Варош Бранко Бијелић је пренео поздраве председника Општине Нова Варош г. Радосава Васиљевића и потврдио да ће општина подржати овај пројекат, први овакве врсте на њеној територији.

Светиња сабира народ у срцу Златара Светиња сабира народ у срцу Златара

Саборовање почиње у понедељак  2. јула у  15 сати.

Слава манастира Светих Козме и Дамјана  14, јула Слава манастира Светих Козме и Дамјана 14. јула

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.