Синдикат новинара Србије и Удружење медија и медијских радника осуђују понашање Нове Србије у Пријепољу

glaszapadnesrbije.rs 10. фебруар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Удаљавање новинара Вечерњих новости, ПП Медиа и дописника неколико локалних медија са изборне скупштине Нове Србије у Пријепољу је нешто што нарушава основне принципе демократије и ускрћује право на информисање поготову што долази из странке која је владајућа у овом граду.

Такво бахато и осионо понашање функционера ове партије не испољава се први пут. Већ дуже време члан општинског већа и челни човек локалног одбора НС без аргумената износи неистине и јавно напада медијске раднике.

Нема сумње да је за такво понашање локалног функционера НС и члана владајуће коалиције одговарна водећа СНС у Пријепољу која то прећутно дозвољава не реагујући када се медији нападају и спречавају у редовном послу.

Синдикат новинара Србије

Удружење медија и медијских радника

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.