Одборници у четвртак именују директоре у ТСЦ „Златар“, Дому културе и Библиотеци „Јован Томић“

ppmedia.rs 15. новембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

За четвртак 16. новембар председник Скупштине општине Нова Варош Никола Јелић заказао је 11. седницу локалног парламента.

Предложени дневни ред обухвата 25 тачака од којих се готово половина односи на разрешење и именовање чланова у школским одборима у неколико основних школа, затим у Гимназији Пиво Караматијевић и Предшколској установи Паша и Наташа.

На дневном реду је и именовање директора у Туристичко спортском центру „Златар“, Дому културе и Библиотеци „Јован Томић“. Одборници ће разматрати и извештај Одлуке о извршењу буџета општине за првих девет месеци текуће године. Предвиђено је и разматрање и усвајање Правилника о одобравању и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана из области спорта у општини Нова Варош, као и разматрање и усвајање Правилника о новчаној накнади за новорођенчад. Одбници ће дискутовати и о Правилнику о новчаној накнади за незапослене породиље.

Уколико се одборници сложе и усвоје предлог грађана за промену назива улице „Прва нова“ од петка носиће назив улица „Тихомир Тика Љујић“.

Почетак седнице заказан је за 10 часова у Великој сали Скупштине општине.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.