Председница Скупштине запослила супруга у Комунално и забранила комшијама да говоре

glaszapadnesrbije.rs 15. новембар 2017. године Политика Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Борко Пушкић и Стана Марковић, фото: Глас западне Србије

Општински одбор Српског покрета Двери у Пријепољу у саопштењу достављеном медијима питају Стану Марковић како је није срамота и да ли има образа да погледа у очи комшијама из стамбеног блока "Стадион" и осталим грађанима Пријепоља, после најновије изјаве да је "поскупљењем грејања спасено ЈКП "Лим" од пропадања".

,,Пошто и сама живи у поменутом блоку који броји 240 станова, што је скоро трећина свих пријепољских домаћинстава која користе услуге даљинског система грејања, чудно је како није показала нимало разумевања за своје суседе нити им је дозволила обраћање са скупштинске говорнице.

Захваљујући њој и њеној странци, локалном СНС, њени суграђани ће сада услугу грејања плаћати 264 динара по квадратном метру стамбеног простора, уместо досадашњих 234 динара а она није хтела ни да их саслуша, упркос томе што су се писмено и усмено благовремено пријавили, и то што се око 150 грађана окупило на јучерашњем протесту.

Пријепоље ће, ако не може ни по чему другом, сада бити рекордер на нивоу Србије по висини цене грејања.

Лицемерно је да Стана Марковић каже да је свесна тешке економске ситуације у којој живе Пријепољци и да она мора да води рачуна да не угрози опстанак ЈКП Лим, које има вишак запослених, јер је поменута госпођа, која је познатија под надимком Лапсус, пропустила да каже да је она лично, користећи се политичким утицајем и партијским намиривањем, запослила свог мужа, баш у ЈКП "Лим".

Стано Марковић, ако се ко налази на ивици опстанка и егзистенције онда су то грађани Пријепоља, захваљујући Вама, који сте им поскупели воду за 50%, изношење смећа за 37,5%, а грејање за 12,5%. За то време сте себи поред непуних 100.000 динара плате, јуче додали и 10.000 динара надокнаде на месечном нивоу за скупштински рад.

Када се овоме дода и плата вашег мужа из ЈКП "Лим" јасно је да Ваша економска ситуација уопште није као код просечног становника Пријепоља и да ова поскупљења Вас уопште не дотичу.

Само нам није јасно како ћете својим гласачима објаснити овакву постизборну политику, пошто сте грађанима пре избора обећали (једно) бољитак и просперитет, a по свој прилици ви сте мислили (на друго) искључиво на свој интерес и богаћење, што сте и показали личним примером”, каже се у саопштењу које је медијима доставила Информативна служба Двери у Пријепољу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.