Прибој: Припреме за 55. МОСИ

ppmedia.rs 05. октобар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Организациони одбор МОСИ Прибој 2018, фото: www.ppmedia.rs

Формирањем Организационог одбора, општина Прибој почела је званично припреме за организацију 55. Међуопштинских омладинских спортских игара, којима ће бити домаћин у јулу наредне године. Радом Организационог одбора председаваће председник општине Прибој Лазар Рвовић док ће оперативне припреме на терену спроводити 18 еминентних представника из свих области спортског и јавног живота града.

Након преузимања домаћинства МОСИ од Пљеваља општина Прибој убрзано предузима све организационе припреме како би предстојеће игре заблистале пуним сјајем и што спремније дочекали највећу спортску аматерске манифестацију у Југоисточној Европи. Према најавама у Прибоју се следеће године очекује учешће спортиста из 34 општине из Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе, са више од 2.500 учесника који ће се надметати у 15 спортских дисциплина током петодневног боравка у граду на Лиму.

Игре су до са сада у Прибоју одржаване шест пута, општина располаже неопходном инфраструктуром која омогућава квалитетно и безбедно одржавање игара, а планирана је и ревитализација и додатно “умивање” спортских терена.

“Планирамо да ове игре поред основног спортског дружења искористимо и за проширивање сарадње на пољу туризма, коришћењу предприступних фондова и других правих вредности које ће унапредити живот и превазићи вештачке границе”, каже председник Ораганизационог одбора Лазар Рвовић.

Према најавама из Организационог одбора, уз припреме за спортске активности, смештај, исхрану и забаву учесника, Прибој ће посебан значај дати током године перманентној медијској презентацији МОСИ-а које су последњих деценија неправедно запостављене као највећа спортско амтерска манифестација на Балкану.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.