Никола Јелић именован за новог директора Србијашума ШГ Пријепоље

glaszapadnesrbije.rs Политика Коментари

Никола јелић нови директор Србијашума ШГ Пријепоље Никола јелић нови директор Србијашума ШГ Пријепоље (foto: ПП Медиа)

Никола Јелић, дипломирани инжењер шумарства и актуелни председник Скупштине општине Нова Варош нови је директор Србијашума ШГ у Пријепољу. Јелић је на овој функцији наследио Милана Баранца из Прибоја дугогодишњег директора овог предузећа.

“Општине Нова Варош, Пријепоље и Прибој до сада су Србијашуме доживљавале као јавно окупаторско предузеће, због тога што са претходним руководством предузећа нису имале никакву сарадњу у смислу уништавања пре свега путне инфраструктуре кроз експлоатацију шуме и многих других ствари. Ниједно јавно предузеће не може тако да се понаша”, казао је Никола Јелић и додао да је о свим овим проблемима обавестио ресорно министарство и генералног директора Србијашума.

Никола Јелић од уторка, 18. јула преузеће и званично директорску функцију у овом предузећу чије се седиште налази у Пријепољу у Валтеровој улици.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.