Златарфест 2017 - шта нас очекује ове године

zlatarinfo.rs/Ана Вуковић 20. април 2017. године Туризам Златарфест Коментари

Zlatarinfo logo Златарфест 2016 (фото: Дејан Мариновић)

„Златарфест“, централна туристичка манифестација у Новој Вароши, одржаће се последњег викенда у јулу, а судећи према најавама надлежних ове године можемо очекивати доста другачији концепт програма. Једна од главних новина, биће и „враћање на старо“ делова ове манифестације.

- Сиријада ће се овог лета вратити у Божетиће, а од Завода за заштиту природе покушаћемо да добијемо сагласност да бисмо регату вратили на Радоињско језеро где је и основана - каже Роса Јаковљевић, директорка ТСЦ „Златар“

Као и сваке године, за локално становништво најзанимљивији је избор музичких звезда које ће наступати на Тргу Петра Бојовића. Главни критеријум по коме су извођачи бирани, објашњава Јаковљевић, били су новац и то да ли су музичари имали слободне термине у данима када се ова смотра одржава.

- Прве вечери наступиће Ана Кокић и Жељко Шашић, а следећег дана микрофона ће се латити Маринко Роквић и још једна певачица, али за сада нисмо одлучили ко ће то бити. Круна „Златарфеста“ биће последње, рок вече, а госте из Нове Вароши и околних градова забављаће група „Црвена јабука“-  открива Јаковљевић.

Вишедневну манифестацију испуниће и бројна дешавања за најмлађе па ће тако малишани уживати у представама, креативним радионицама и дружењу са дечјим писцима.

Велики избор смештаја на Златару можете наћи у нашој категорији СМЕШТАЈ. Резервишите ваше место на време и не пропустите Златарфест 2017. И ове године будите на правом месту, на доброј висини!

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarfest regata radoinjsko jezero sirijada božetići zlatarfest 2017 crvena jabuka ana kokić željko šašić marinko rokvić


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.