Министар Маринко Магла посетио родни Златарић

zlatarinfo.rs 01. децембар 2016. године Забава Коментари

Zlatarinfo logo

Да није тачно да се Нове Вароши министри сете само у време предизборне кампање, показао је министар Маринко Магла. Популарни лик из сатиричне серије „Државни посао“ у емисију „Вече са Иваном Ивановићем“ укључио се са нашег Златара.

 У пратњи свог брата, који му је брат само на локалу, али не и на републичком нивоу, Маринко је пожелео да представи свој план развоја родног села „Златарић“.

Министар је најавио нове инвестиције, „пре свега туристичког типа“, као што је изградња регионалног пута с четири траке. Магла ипак није стигао да до краја изложи свој план и програм, јер су га из кадра најурили „сељани који би да се захвале“.

У емисији је приказан и хумористични рекламни спот за етно кућу „Магла“ сниман испред једног од угоститељских објеката на Златару.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

marinko magla zlatarić državni posao veče sa ivanom ivanovićem


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.