Дуел: Васиљевић-Пауновић уживо на ЗлатарИнфо порталу (видео)

zlatarinfo.rs 05. децембар 2016. године Политика Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Дугоочекивани дуел бившег председника општине Димитрија Пауновића и актуелног првог човека Нове Вароши Радосава Васиљевића биће емитован вечерас у оквиру „Дневника западне Србије”, а наши читаоци имаће прилику да емисију гледају већ од 20.30 часова на нашем порталу.

На врућим столицама у студију, пред новинаром Гвозденом Николићем, Васиљевић ће бити у прилици да објасни како је дошло до неочекиваног преврата у локалном парламенту, али и представи будуће планове и образложи најновије одлуке које су узбуркале јавност, а међу којима је она о враћању радника у Комунално предузеће и о скраћењу радног времена угоститељских објеката. 

Пауновић ће добити шансу да пред камерама каже своје виђење претходног периода у коме су напредњаци претили привременим мерама, оспоравали потврђивање мандата двојице одборника власти, али и добили 12 кривичних пријава. Ово ће бити и прилика да чујемо да ли ће представници опозиције, после одбијене тужбе Управном суду због начина сазивања Општинске изборне комисије, коначно почети да долазе на скупштинска заседања

Динамично вече очекујемо за обојицу учесника овог политичког ринга, а не сумњамо да ће и читаоцима портала “Златаринфо” бити једнако занимљиво уз директан пренос емисије.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović radosav rade vasiljević dnevnik zapadne srbije duel


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.