Поправка моста преко Бистрице

Драгољуб Гагричић 05. август 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Замена оштећених делова моста трајаће до краја септембра

Радови на магистралном путу: мост „Бистрица 8“, дуг 34 метра, добиће јачу конструкцију.

Мост „Бистрица 8“, испред тунела у Бистрици, на магистралном путу, до краја августа добиће јачу конструкцију. Путари изводе радове на левој траци из правца Бистрице, па ће се преселити на други део коловоза, а саобраћај се одвија наизменично, уз семафор.

Саобраћај се одвија једном траком, наизменично, уз семафор Саобраћај се одвија једном траком, наизменично, уз семафор

- Према пројекту реконструкције - ојачани су крилни зидови, замењују се оштећене бетонске површине и арматуре плоче моста, нагрижене сољу и атмосферским падавинама. Уз ојачани коловоз, мост ће добити две пешачке стазе и одбојне ограде. Радови на мосту, дугом 34 метра, коштају 20 милиона динара – каже Суада Шантић, руководилац радова у ужичким „Путевима“.

Из „Путева Србије“ најављују ускоро и поправке моста између два тунела.

Ојачани крилни зидови, мост ће добити пешачке стазе и ограду Ојачани крилни зидови, мост ће добити пешачке стазе и ограду

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

bistrica most saobraćaj


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.