Besplatno oglašavanje turističkih i ugostiteljskih objekata

zlatarinfo.rs 19. јун 2015. године Економија Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Poštovani čitaoci, redakcija ZlatarInfo portala vas obaveštava da pokreće servis reklamiranja turističkih i ugostiteljskih objekata iz Zlatiborskog regiona. Besplatan, probni period u kome će ugostitelji uvideti delotvornost predstavljanja turističke ponude na ovaj način trajaće pet meseci.

Lepote Zlatara, naših jezera, netaknute prirode i našeg malog grada o kojima smo pisali u prethodnih godinu dana zainteresovale su veliki broj čitalaca iz cele zemlje i iz inostranstva, pa su nam se često javljali zaljubljenici u prirodu koji bi želeli da svoje odmore provedu baš u našem kraju.

Tim povodom odlučili smo da svim zainteresovanim ugostiteljima ponudimo besplatno oglašavanje u narednih 5 meseci, kako bi njihovi potencijalni gosti saznali šta je to što oni nude.

S obzirom na mere popularizacije domaćeg turizma, očekujemo da će zainteresovanih za odmor na nasoj planinskoj lepotici biti sve više, pa je oglašavanje na našem portalu pravi način za ugostitelje i domaćine da svoje smeštajne kapacitete i usluge predstave onima koji ne poznaju dovoljno našu turističku ponudu.

Primer strane sa informacijama o smeštaju možete videti na sledećem linku: Hotel "Panorama" Zlatar

Ukoliko ste zainteresovani da se i vaš objekat nađe na listi oglasa pratite uputstva na sledećoj strani Oglašavanje i pošaljite nam informacije o vašoj ponudi na mejl zlatarinfo@gmail.com.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

smeštaj zlatarinfo oglašavanje


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.