Пријепоље: Да ли је наставник злостављао ученицу?

glaszapadnesrbije.rs 15. јун 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација

Против наставника једне пријепољске основне школе поднета је пријава да је злостављао малолетну ученицу, потврдио је данас тужилац ОЈТ Растко Живановић из тог града.

Он је рекао да тужилаштво испитује наводе пријаве и да ће након окончања поступка детаљи бити саопштени јавности.

"Док се то не заврши не можемо знати да ли је уопште било злостављања или не", рекао је он Гласу западне Србије .

У пријепољској ОШ "Душан Томашевић Ћирко" у Великој Жупи догодио се инцидент, а о свему је обавештено Основно јавно тужилаштво у Пријепољу, речено је Гласу западне Србије у тој образовној установи.

Директорка школе Белкиса Беганови није желела да коментарише шта се тачно догодио у овој кући знања потврдивши да је случај предат у тужилаштво, али да у циљу истраге нема овлашћење да даје изјаве.

"Све је сада на тужилаштву које ће испитати шта се заправо догодило, речено ми је да не могу да дајем никакве изјаве", казала је Бегановићева за Глас западне Србије.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje oš "dušan tomašević ćirko" velika župa osnovno javno tužilaštvo belkisa beganovi


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.