Прибој: Награђени основци песници

zlatarinfo.rs 22. март 2015. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo Стихови  из клупа – награђени песници

На конкурс 37. Лимских вечери дечје поезије пристигло 439 радoва ученика од V до VIII разреда из 29 градова Србије и Црне Горе 

На 37. Лимским вечерима дечје поезије прву награду освојила је Кристина Шаранчић, ученица осмог разреда ОШ „Салко Аљковић“  из Пљеваља, са песмом “Стање свемира”.

Жири у саставу Тоде Николетић, Наташа Ивановић и Јованка Вукановић другу награду доделио је Ана Гавовић из Чајетине, док су треће место заузеле Тамара Митровић из Крушевца и Миња Ћупурдија из Вождовца. Најведрију песму написала је Невена Малешић из Велике Жупе, код Пријепоља, а  најмаштовитију Будванка Софија Рађеновић. 

На конкурс 37. Лимских вечери поезије, у организацији Дома културе, пристигло је 439 радoва ученика од V до VIII разреда из 29 градова Србије и Црне Горе.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kultura


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.