Пријепоље: Туча у скупштини, одборник у болници (видео)

glaszapadnesrbije.rs 23. март 2015. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Седница Скупштине општине Пријепоље прекинута је око 11 часова због туче коју је изазвао одборник ДПС-а, Бахрија Бегановић који је физички насрнуо на колегу Османа Ћатића из СДП-а

Седница Скупштине општине Пријепоље прекинута је око 11  часова због туче коју је изазвао одборник ДПС-а, Бахрија Бегановић који је физички насрнуо на колегу Османа Ћатића из СДП-а, потврдио је Гласу западне Србије председник ОО СДП-а и члан пријепољског општинског већа Есад Хоџић. 

Он каже да је Бегановић незадовољан одбијањем председавајућег Вукосава Томашевића да у дневни ред уврсти тачку везану за рад Дирекције за изградњу, демонстративно устао и ударио у говорницу за којом се у том тренутку налазио Ћатић.

"Од силине ударца говорница је ударила у грудни кош Ћатића који је након тога пао и тренутно се налази у болници", навео је он. Ходџић је осудио овакво понашање рекавши да ово није први пут да се Бегановић насилнички понаша на седницама локалног парламента. 

Са друге стране Бегановић каже да је тражио да се на дневни ред уврсти расправа о наводним криминалним радњама у Дирекцији тврдећи да има доказе за то.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

politika


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.