Златибор: Несвакидашњи зимски распуст - кобила уместо санки

glaszapadnesrbije.rs 24. јануар 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Станојевићи помогли целом селу

Већина малишана зимски распуст проводи уз рачунар и игру, а браћа Млађен и Вук Станојевић су се уместо разоноди и санкању посветили тешком и одговорном послу. Они су одлучили да одмор од учења и школских обавеза проведу чистећи завејане путеве на Видином брду.

Млађен није пожелео никакве играчке, већ је путем свог фејсбук профила затражио да му неко хитно пошаље полован ам, под условом да није много скуп, како би упрегао кобилу и заједно са братом помогао читавом селу.

Њихов отац Мирољуб каже да дечацима нико није рекао да се посвете том послу, јер су само желели да учине нешто добро за себе и своје комшије.

Овај подухват вредних дечака није прошао незапажено, па су вредна браћа Станојевић награђена за свој труд и бригу о добробити читавог села.

“Захвалио бих се свима који су помогли, и на свој пажњи која је указана мојим синовима. Слађана Несторовић из Пожеге је послала два ама, а општина Чајетина, Скијалишта Србије и хотел Браћа Секулић омогућили су им вредан божићни поклон, боравак на Златибору и уживање на Торнику. Млађен и Вук су тако на кратко заборавили на напорно чишћење снега и уживали у зимском распусту, јер су скијали, возили се бобом и жичаром. Поред тога, ужички аеро-клуб ће их провозати авионом”, казао је Мирољуб.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.