Zlatar: Rasprodani novogodišnji aranžmani

danas.rs (R. Popović) 27. децембар 2014. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

U hotelu „Panorama“ i nekadašnjem RH Centru na Zlataru tokom novogodišnjih praznika boraviće više od 500 gostiju iz zemlje i regiona.

Za doček Nove 2015. svi smeštajni kapaciteti u ova dva objekta biće popunjeni, a prema do sada ugovorenim aranžmanima i interesovanju koje vlada za zimski boravak i rekreaciju na ovdašnjoj planinskoj lepotici, odlična poseta očekuje se do kraja januara.

Zahvaljujući odličnoj saradnji Turističko-sportskog centra „Zlatar“ i organizacije „Srbija za mlade“, u periodu od 30. decembra ove do 3. januara naredne godine, u bivšem rehabilitacionom Zavodu, okupiće se oko 400 mladih iz različitih delova zemlje. Za sve njih biće organizovani brojni zabavni sadržaji poput onih u mondenskim ski - centrima - žurke do jutra, zabave pored bazena, različita takmičenja, izleti... Kako najavljuju organizatori, novina će biti „Caribian Nigth“- žurka dobrodošlice (u utorak 30. decembra) tokom koje će barmen-majstori sa Kariba, uz autentičnu muziku i scenografiju ostrvskih zemalja, praviti čuvene koktele po originalnoj recepturi sa Antigve i Barbude. U „najluđoj“ noći mlade očekuje veliki novogodišnji maskenbal, a za reprizu „Karaoke Grafit Parti“ . Priliku da uživaju u ovim dešavanjima imaće i mladi iz Nove Varoši, mesta ima za njih pedesetak, a cena dočeka za lokalce je 500 dinara.

U hotelu „Panorama“ trenutno boravi stotinak osnovaca iz Beograda, a od 30. decembra očekuje se smena gostiju.

- Novogodišnji aranžmani su rasprodani, a najveće interesovanje vladalo je trodnevne paket - aranžmane po ceni od 10.950 dinara (dva noćenja sa doručkom) do 12.950 dinara po osobi za pun pansion. Odličnu posetu očekujemo i za sam doček Nove godine koji košta 2.800 dinara po osobi (sa reprizom 5.300 dinara), a pobrinuli smo se da bogatim muzičkim programom i raznovrsnom trpezom na bazi švedskog stola našim gostima omogućimo nezaboravan provod u „najluđoj“ noći. Slobodnih mesta za svečani doček još uvek ima, tako da pozivamo lokalne ljubitelje dobre zabave da zajedno dočekamo Novu 2015. - kaže direktorka TSC u upraviteljka „Panorame“ Ivana Novaković. Ona podseća da će ovaj, gotovo u potpunosti renoviran objekat , prvih dana naredne godine preplaviti tradicionalni gosti, oni sa područja Crne Gore, Vojvodine i iz Beograda , kao i da su u prodaji bili i četvorodnevni i petodnevni novogodišnji aranžmani po cenama u iznosu od 15.950 odnosno 18.950 dinara po osobi.

I spisak rezervacija za januar uglavnom je popunjen. Odmah nakon novogodišnjih praznika, pa sve do kraja meseca, gosti „Panorame“ biće školarci i mladi sportisti iz centralne Srbije, njih oko 200, a koji će na Zlataru boraviti posredstvom Saveza za animaciju i zanimaciju i udruženja „Pantarei“.

- Još uvek nemamo preciznije procene vezane za nastavak zimske sezone, ali, prema dosada najavljenim gostovanjima, februar neće biti tako berićetan kao januar, što ćemo iskoristi da se fokusiramo na organizovanje seminara , stručnih skupova, kao različitih obuka i savetovanja, sa akcentom na značajniju participaciju lokalnih ugostitelja i seoskih domaćinstava koje se bave turizmom u edukacione procese , najavljuje Novaković.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam ivana novaković rh centar zlatar panorama zlatar hotel


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.