Radno angažovanje korisnika

nv centar za socijalni rad 01. септембар 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin obišao je opštinski Centar za socijalni rad i sa direktorkom ove ustanove Jelenom Leković razgovarao o aktuelnoj situaciju na polju socijalne zaštite u novovaroškom kraju.

– Socijalna slika ne samo u opštini Nova Varoš, već i u ostalim del ovima Srbije, prilično je nepovoljna, ali da bi bila što realnija, a pomoć države stizala u prave ruke, u fokusu ministarstva i lokalnih samouprava u narednom periodu biće radno angažovanje onih koji primaju trenutnu novčanu podršku, ali i radno sposobnih korisnika stalne novčane pomoći – istakao je ministar Vulin. On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je ovdašnji Centar za socijalni rad, kako ga je informisala direktorka Jelena Leković, već počeo sa primenom opštinske odluke donete u skladu sa ovom preporukom, kao i da je akcenat u svom radu stavio na terenske aktivnosti i izradu strateških dokumenata i akata na polju socijalne zaštite.

Razgovorima ministra Vulina i direktorke Leković prisustvovali su i ministar pravde Nikola Selaković, državni sekretar za sport Predrag Peruničić i predsednik opštine Nova Varoš Dimitrije Paunović.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović aleksandar vulin nikola selaković jelena leković centar za socijalni rad


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.