U nedelju na Branoševcu: FK Zlatar gosti Ribnicu

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 30. август 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo FK Zlatar Nova Varoš

Fudbaleri Zlatara u nedelju će imati priliku da se pred domaćom publikom iskupe za poraz na startu jesenjeg prvenstva. U goste im iz Mionice dolazi Ribnica, a susret na Gradskom stadionu na Branoševcu počinje u 16.30 sati.

U prva dva kola jesenjeg dela prvenstva u Zoni Drina fudbaleri Zlatara imali su dva različita izdanja. U utakmici protiv FAP-a na startu prvenstva Zlatar je pred domaćom publikom neočekivano poražen rezultatom 2 : 0 a na terenu su se najmanje zalagali prvotimci od kojih se upravo najviše očekivalo u susretu protiv gostiju iz Priboja. U drugom kolu međutim, Zlatar je u gostima slavio sa 1:0.

- U Loznici protiv Radničkog Stobeks videla se sasvim druga slika od one protiv FAP-a na Branoševcu. Na megdan Radničkom izašla je podmlađena ekipa, bez nekoliko standardnih prvotimaca, a igrači su izgarali na terenu i sasvim zasluženo osvojili prva tri jesenja boda. Ukoliko i u narednom periodu ponovimu ovakvu igru uspeh sigurno neće izostati – kaže šef stručnog štaba Zlatara Dalibor-Prika Kurčubić.

Zlatar od nedavno ima i novo rukovodstvo, a promena je bilo i u stručnom štabu i igračkom kadru. Novi predsednik kluba je nekadašnji prvotimac Milanko-Mićko Mlađenović, dok je za pomoćnika šefa stručnog štaba postavljen bivši kapiten Milivoje-Piksi Jakovljević koji se proletos oprostio od aktivnog igranja fudbala. U prelaznom roku klub je napustio Selim Sulejmani, koji je otišao u Polimlje, dok je iz Prijepolja kao pojačanje stigao napadač Nikola Potežica. Novi član Zlatara je i Emir Rovčanin koji je poslednjih šest sezona igrao u Slogi iz Kraljeva.

Nakon dva kola Zlatar je deveti na tabeli sa 16 klubova, dok je prvoplasirani  Rađevac iz Krupnja, kome Zlatar gostuje 6. septembra, jedini oba meča završio pobedom. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.