Banje u Srbiji prodaje radna grupa

b92.net/Beta 30. август 2014. године Економија Коментари

Zlatarinfo logo RH Centar "Zlatar"

Vlada Srbije formirala je međuresornu grupu koja će tražiti rešenja za rehabilitacione centre i banjsko-klimatska lečilišta.

Međuresornu grupu čine predstavnici ministarstva rada, turizma i privrede i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin kazao prilikom posete opštini Nova Varoš da će ta grupa pronaći rešenje i za Rehabilitacioni centar "Zlatar".

"Zlatar zaslužuje veću pažnju države nego u prethodnom periodu. Neće biti zapostavljen kao do sada jer ima izvanredne potencijale u razvoju sportskog i zdravstvenog turizma", rekao je Vulin. 

Pored Vulina, Novu Varoš i planinu Zlatar postili su i ministar pravde Nikola Selaković i državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić. 

Ministri su se u Centru za socijalni rad upoznali sa socijalnom slikom grada koji je, kako je rekao predsednik Opštine Dimitrije Paunović, u poslednjoj deceniji napustilo više od 6.000 stanovnika.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ekonomija aleksandar vulin nikola selaković rh centar zlatar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.