Депонија смећа на обронцима Златара

zlatarinfo.rs ( Раде Прелић ) 15. мај 2024. године Друштво Коментари

Смеће - Село Мишевићи (Фото: Раде Прелић) Фото: Раде Прелић

Да љидски немар и бахатост нема границе уверили су се родбина и гости који су минулих празничних дана боравили у селу Мишевићи.

Отпаци хране, изношена гардероба, пластична амбалажа, расходовани кућни намештај, све је то завршило на стрмини испод пута на улазу у село и то на стотинак метара од "Врела", извора са кога су мештани одвели пијаћу воду до својих домова.

Смеће - Село Мишевићи (Фото: Раде Прелић)

Многи пролазници су застали и у неверици посматрали депонију смећа која се нашла на прелепим обронцима планине Златар. Овај призор дочека и путнике намернике који долазе да посете спомен чесму посвећену војводи Петру Бојовићу која се такође налази у непосредној близини.

Нема људске савести, али нема ни санкција које би зауставиле неодговорно угрожавање природе која нам је животни простор.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

smece


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.