Ограда за Вранешки мост

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 27. децембар 2023. године Друштво Коментари

Пуштен у саобраћај мост преко Вранешког потока, недалеко од Кокиног Брода (Фото: Д. Гагричић) Пуштен у саобраћај мост преко Вранешког потока, недалеко од Кокиног Брода (Фото: Д. Гагричић)

Завршена изградња моста на путу Кокин Брод – Прибојска Бања. Мештани се надају наставку радова на регионалном путу, од Кокиног Брода до Јасенова.

На мосту преко Вранешког потока, на регионалном путу Кокин Брод – Прибојска Бања, у среду је постављана метална ограда поред коловоза и пешачке стазе. Саобраћај се одвија наизменично, уз семафор, а путари чисте градилиште и приводе радове на уређењу корита потока.

За безбедан прелаз - завршни радови путара За безбедан прелаз - завршни радови путара

Ужички „Путеви“ су пустили у саобраћај и мост преко Рутошке реке у селу Рутоши, чиме су окончани радови на овој саобраћајници.

Ограда на пешачкој стази моста Ограда на пешачкој стази моста

За сада је неизвесно да ли ће напролеће бити настављени радови на најлошијој деоници регионалног пута Јармовац (Прибој) - Прилике (Ивањица) – од Кокиног Брода до Јасенова. Овде су на  коловозу закрпа до закрпе и стрепи се да ће иза зиме остати ударне рупе. Возачи морају посебну пажњу да обрате на сужења и кривине на траси поред Златарског језера.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

vraneški most


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.