Лопате на готовс!

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 25. новембар 2023. године Природа Коментари

Зима је, коначно, стигла (Фото: М. Млађеновић) Зима је, коначно, стигла (Фото: М. Млађеновић)

Пуно посла за чистаче, електричаре и комуналце.

– Колики ли би снег био да земља није влажна, па га је целу ноћ јела? – коментарисали су јутрос комшије преко ограде у предаху од чишћења.

За ноћ је пало од 10 сантиметара снега у нижим пределима, па до 25, колико је јутрос газила „нива“, правећи прву пртину преко Златара, од Превоја до Водене Пољане.

Шумарска кућа на Воденој Пољани Шумарска кућа на Воденој Пољани

Јутрос су на провери биле комуналне службе и обављене припреме за зиму. Било је  посла за лопате, чистаче путара и сеоске „возе“ и тракторе... До понедељка ће се слећи утисци и спремити извештаји за рапорт надлежнима.

Прва пртина кроз Златар Прва пртина кроз Златар

Љубиша Недовић, директор комуналног предузећа „3. септембар“ каже да је извориште Лакомица било без струје од два до девет сати. Најавио је да ће више градске зоне добити воду иза подне.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sneg


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.