Пумпа вадила мазут из шахте

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 03. новембар 2023. године Друштво Коментари

Вакум - пумпа извлачила мазут из шахте на Браношевцу (Фото: Д. Гагричић) Вакум - пумпа извлачила мазут из шахте на Браношевцу (Фото: Д. Гагричић)

Камион са специјалном опремом стигао из Змајева код Новог Сада. Данима се трагало за скицама подземних инсталацихја и – нико их нема?! Киша поплавила паркинг између два солитера.

Око поднева је почела „Операција мазут“ – извлачење мазута вакум-пумпом из шахте површинских вода код другог солитера и трафостанице на Браношевцу.

Опрема фирме специјализоване за ове послове стигла је из Змајева код Новог Сада, после седам сати вожње. Вакум-пумпа извлачила је мазут из шахте, удаљене педесетак метара од места где се излио мазут при претакању у цистерну котларнице „Енергије НВ“.

Специјална опрема стигла из Змајева код Новог Сада Специјална опрема стигла из Змајева код Новог Сада

Мазут се на паркинг између два солиетра излио 25. октобра увече, а током ноћи је посут пиљевином, која је сутрадан покупљена. Кажу да је долазио републички еколошки  инспектор, на седници СО представник „Енергије“ тврдио је да је све очишћено...?!!?

Ако лаже коза, не лаже рог - зачепљена шахта на паркингу Ако лаже коза, не лаже рог - зачепљена шахта на паркингу

Комуналци су претходних дана покушали „вомом“ (опремом коју су недавно добили) да отворе пут површинским водама, али - без успеха. Показало се да нико нема скице подземних инсталација...?!

Данашња киша поплавила је паркинг...

Невоље и стрепње станара Невоље и стрепње станара

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

branoševac mazut


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.