Путари стигли у Бобовиће

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 27. октобар 2023. године Друштво Коментари

Траса преко белокаменице, испод Чука (Фото: Благоје Поповић) Траса преко белокаменице, испод Чука (Фото: Бoгољуб Поповић)

У Буковику почела градња три километра пута до најудаљенијег засеока, а у изгледу и радови у Ојковици (4,5 км). Неизвестан почетак асфалтирања 18 деоница са општинског тендера.

Машине  ужичких „Путева“ стигле су у Буковик и започеле припремне радове и проширење трасе пута од Дилпарића до засеока Бобовићи, како мештани старином зову фамилију Поповићи и последње куће у селу према Кладници.

Само да их послужи време Само да их послужи време

Налог за радове стигао је путарима „по хитном поступку“ - из државног врха и Министарства инфраструктуре.  

– Радиће се три километра пута, са асфалтом ширине три метра. Настојаћемо да завршимо пре зиме... Све, ипак, зависи, од временских прилика – каже Сабахудин Козица, директор погона ужичких „Путева“ у Пријепољу.

Агитатор за радове - Радосав Поповић, коначно дочекао почетак Агитатор за радове - Радосав Поповић, коначно дочекао почетак  

Грађевинска сезона се у нашем крају „отворила“ стицајем низа околности. У изгледу су и радови на 4,5 километра пута у Ојковици, државним парама као и у Буковику. 

Путари у Бобовићима - Дејан Тејић и Сабахудин Козица Путари у Бобовићима - Дејан Тејић и Сабахудин Козица

Неизвесно је кад ће два извођача започети асфалтирање 18 путних праваца, које су добили на општинском тендеру. Општинске власти свакодневно траже да машине крену, али је једно предузеће, како се незванично сазнаје, заузето пословима на Златибору.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

bukovik putari


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.