Мазут пила пиљевина

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 26. октобар 2023. године Друштво Коментари

Уклањање трагова на паркингу између два солитера (Д. Гагричић) Уклањање трагова на паркингу између два солитера (Д. Гагричић)

Јутрос очишћен мазут са паркинга и земљишта код котларнице на Браношевцу, а станари траже прање паркинга, долазак инспекције и саопштење ЈП „Енергија НВ“.

Радници „Енергије НВ“ из Нове Вароши јутрос су уклонили мазут, који се у среду увече излио из цистерне котларнице у првом од четири солитера у Улици Филипа Вишњића на Браношевцу, приликом истакања из ауто-цистерне.

На изливени мазут довежен камион пиљевине На изливени мазут довежен камион пиљевине

Синоћ је разливени мазут посут пиљевином, а  јутрос су паркинг и терен око шахте чишћени лопатама и багером и уклањани трагови. Станари зграде страхују да је део мазута отишао у шахту која одводи кишу са паркинга и да може доћи до зачепљења. Од општинске управе су затражили долазак инспекције и прање паркинга и околине.

Улаз у котларницу у Улици Филипа Вишњића Улаз у котларницу у Улици Филипа Вишњића

 Није било прекида у испоруци топлотне енергије. Очекује се да се Јавно предузеће „Енергија НВ“ огласи саопштењем о несрећи, висини штете, мерама...   

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

energija nv mazut


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.