У тешкој незгоди код Пријепоља погинула једна особа и повређено двоје деце

ppmedia.rs 12. фебруар 2023. године Друштво Коментари

Удес Стањевине (Фото: ПП Медиа) (Фото: ПП Медиа)

У тешкој саобраћајној незгоди која се у недељу око 11 часова догодила на магистралном путу од Пријепоља према Бистрици у месту Стањевине живот је изгубила једна особа, док је двоје, од троје деце колико се налазио у ауто повређено, сазнаје портал ПП Медиа. Једно дете са повредама главе након указане помоћи од стране лекара пријепољске Хитне помоћи транспортовано у ужичку Болнинцу, док је друго дете збринуто у Општој болници у Пријепољу. Према незваничним информацијама, треће дете које се налазило у смрсканом аутомобилу, прошло је без повреда.

Под којим околностима је дошло до незгоде у којој је једна особа изгубила живот, још увек није познато, како се претпоставља, возило у којем је било пет особа, од којих троје деце, изгубило је контролу на клизавом коловозу и ударило у банкину. Од раних јутарњих сати, у пријепољском крају пада ситан снег који се задржава на путу.

Саобраћај на деоници од Пријепоља према Новој Вароши, тренутно је у прекиду због увиђаја који врше припадници саобраћајне полиције.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

saobraćajna nezgoda


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.