Само центар Рутоша без асфалта

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 11. октобар 2022. године Друштво Коментари

Радови на последњој деоници - центар Рутоша (Фото: Д. Гагричић) Радови на последњој деоници - центар Рутоша (Фото: Д. Гагричић)

У реконструкцији пута Кокин Брод – Прибојска Бања радови на последњој деоници од 800 метара. Путари чекају пројекат за мост преко Вранешког потока.

Реконструкција регионалног пута Кокин Брод - Прибојска Бања приводи се крају. Ужички „Путеви“ на последњој деоници у селу Рутоши раде на изградњи шахти, пропуста, постављању ивичњака...

Припрема трасе за асфалтну подлогу Припрема трасе за асфалтну подлогу

– Очекујемо да последњу деоницу од 800 метара, од школе у Рутошима према Радоињи, асфалтирао до краја октобра – каже Сабахудин Козица, директор погона „Путева“ у Пријепољу.

Шминкање косина и уређење сливника Шминкање косина и уређење сливника

Преостали су мањи радови на „шминкању“ јесенас асфалтираних деоница, као и на постављању саобраћајне сигнализације. Прошле јесени прескочен је објекат на почетку трасе –  мост преко Вранешког потока, недалеко од  индустријске зоне у Кокином Броду. Овај мост би, кажу путари, требало да испегла три кривине.

Друм кроз Радоињу чека сигнализацију Друм кроз Радоињу чека сигнализацију

Неизвесно је, бар за сада, кад ће стићи пројекат и неимари добити налог „Путева Србије“ за градњу моста и реконструкцију око 300 метара пута.

Мост преко Вранешког потока испеглаће три кривине Мост преко Вранешког потока испеглаће три кривине

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

rutoši put


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.