Почаст професору Васиљевићу

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 20. септембар 2022. године Друштво Коментари

Са промоције књиге "Изабране беседе" 2010. (Фото: Д. Гагричић) Са промоције књиге "Изабране беседе" 2010. (Фото: Д. Гагричић)

Правни факутет у Београду организује конференцију „Развој пословног права у југоисточној Европи“ у част др Мирка Васиљевића.

Правни факултет београдског Универзитета у петак, 23. септембра, организује конференцију „Развој пословног права у југоисточној Европи“ у част професора емеритуса др Мирка Васиљевића

Професор Васиљевић је рођен у Правошеви 1949. године, Гимназију завршио у Новој Вароши 1968. године, готово цео радни век провео на Правном факултету. У три мандата био је декан Правног факултета, аутор је више књига из правних наука, у првом реду компанијског и трговинског права и члан Академије наука и умјетности Републике Српске.

Најава Конференције у сали Правног факултета у Београду Најава Конференције у сали Правног факултета у Београду

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

mirko vasiljević profesor


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.