Ћуприја на Тисовици без ограде

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 27. август 2022. године Друштво Коментари

Сви окрећу леђа, а опасности вребају – ћуприја на Тисовици (Фото: Д. Гагричић) Сви окрећу леђа, а опасности вребају – ћуприја на Тисовици (Фото: Д. Гагричић)

Возачи, опрез: опасности вребају за време Госпођинданског сабора у Штиткову и у дане слабе видљивости на коловозу.

Бетонска ћуприја преко Тисовице  на путу Божетићи - Штитково пуштена је у саобвраћај без ограде пре три деценије, па опасности вребају и возаче и пешаке намернике, поготово у време Госпђинданског сабора у Штиткову или при магли и слабој видљивости на коловозу..

Ћуприја код споменика Вуку Калајитовићу и четницима и раскрснице за Горње Трудово једини је друмски прелаз на овој реци од Јавора до ушћа у Златарско језеро. Метална ограда, допремљена у време градње, годинама се, кажу, померала у Врелу испод стреха. Нико од мештана, а ни у руководству Месне заједнице, нити у Дирекцији за изгарњу или општинској инспекцији није се заинтересовао да се угради и прелаз учини сигиурним и безбедним.

Ћуприја је тешко уочњива због траве и грана јова, а у неколико случајева у последњи чес су избегнуте несреће и слетање у корито реке са висине од преко два метра. 

Иначе, опасности на овом путу вребају и у шест непрегледних кривина у Ћелијама, код Бездана и у Миљином потоку, а канали за воду на неколико деоница затрпани су гранама посечених оморика...?!

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tisovica ćuprija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.