Први Билтен 57. МОСИ

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 14. јул 2022. године Коментари

Последње припреме - пруге на атлетској стази Последње припреме - пруге на атлетској стази (фото: Д. Гагричић)

Распоред такмичења и сатница у штампаном и електронском издању. Игре почињу 20. јула фудбалском утакмицом Пријепоље – Нова Варош, а у полувремену атлетске трке на 800 и 1.500 метара.

Први број Билтена 57. МОСИ, званичног гласила Организационог одбора Игара у Новој Вароши, изашао је из штампе и већ је на путу до корисника или је у рукама спортских радника и такмичара, представникка медија, али и организатора сусрета младих из 31 града Србије, БиХ и Црне Горе.

Стадион Вода са Дуњића чесме и прскалице гасе жеђ стадиона

Уз пословнике и правилнике о раду тела МОСИ, те извештаје о току припрема, као и о саставу комисија и служби, Билтен доноси  оно што највише интересује спортисте – распоред такмичења (са теренима и дворанама) и сатницу, са телефонима руководиоца такмичења..

Билтен има и електронско издање – на адреси: sportskisaveznv.rs. Билтен ће излазити и у дане Игара.

Први број Билтена 57. МОСИ Први број Билтена 57. МОСИ

Надметања ће се одржати у 15 спортских дисциплина. Према речима Љубивоја Вранића, председника Спортског савеза Нове Вароши, учешће је пријавило 1.920 спортиста са 250 спортских радника. Екипе шест градова одлучиле су да путују, без смештаја у Новој Вароши. 

Карта - објекти, терени, смештај, ресторани... Карта - објекти, терени, смештај, ресторани...

Свечано отварање 57. МОСИ почеће у среду 20. јула дефилеом екипа у 16 часова на стадиону Браношевац, уз културно-уметнички програм, а борбе за пласман и медаље  фудбалском утакмицом Пријепоље – Нова Варош у 18 часова.  У полувремену су две атлетске трке - жене на 800 и мушкарци на 1,500 метара

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

mosi 2022 bilten


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.