Асфалт граби преко Кратова и Радоиње

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 17. мај 2022. године Друштво Коментари

Ради се ударнички - асфалт стигао у центар Радоиње  (Фото: Б. Јелић) Ради се ударнички - асфалт стигао у центар Радоиње (Фото: Б. Јелић)

Министар грађевинарства Томислав Момировић обишао радове на путу Прибојска Бања - Кокин Брод.

Деоница регионалног пута Прибојска Бања - Кокин Брод од Бање до Годиног потока, дуга 10 километара, коју гради „Нови Пазар пут“, биће завршена до Видовдана. 

Ово је данас речено у сусрету градитеља и Томислава Момировића, министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. Он је са сарадницима, извођачима  и представницима општина обишао радове.

Рапорт - министар Момировић на градилишту Рапорт - министар Момировић на градилишту

И на другој деоници, од осам километара, од Кокиног Брода, преко Радоиње, успешно теку радови ужичких „Путева“. Мост преко Вранешког потока, који ће испеглати три кривине, стићи ће „у комаду“ и бити монтиран на стопама.

Нема одмора - са градилишта у Кратову Нема одмора - са градилишта у Кратову

Очекује се, речено је,  да ова саобраћајница од 27 километара буде завршена до краја грађевинске сезоне. У току је израда пројекта за реконструкцију пута Прибој – Бистрица.

Финиш пред асфалт на Караули Финиш пред асфалт на Караули

Пут Прибојска Бања - Кокин Брод биће завршен до јесени Пут Прибојска Бања - Кокин Брод биће завршен до јесени

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kokin brod pribojska banja put


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.