Град Ужице организује бесплатан превоз за посету Пољопривредном сајму у Новом Саду

glaszapadnesrbije.rs 09. мај 2022. године Друштво Коментари

Фото: Сајт града Ужица Фото: Сајт града Ужица

Град Ужице и ове године организује бесплатан превоз заинтересованих лица за посету Пољопривредном сајму у Новом Саду. Посета је планирана за уторак 24. маја, а пољопривредни произвођачи сносиће само трошкове улазнице од 400 динара, наводи се на сајту града Ужица.

Пријављивање ће се обављати од 09.05.2022. године у згради Градске куће, у канцеларији број 28. Као доказ да је домаћинство регистровано потребно је доставити на увид потврду о регистрованом пољопривредном домаћинству. Произвођачи који имају неизмирена дуговања према јединици локалне самоуправе по основу раније остварених подстицаја, немају право пријављивања за одлазак на сајам.

Полазак из Ужица је у 5 часова са паркинга код Градског стадиона (Омладинска улица) у Ужицу, а из Новог Сада у 16 часова.

ГЗС

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

užice sajam poljoprivrede novi sad


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.