Мећава зове путаре

20. април 2022. године Друштво Коментари

Слаба видљивост - раскрсница на Браношевцу (Фото: Д. Гагричић) Слаба видљивост - раскрсница на Браношевцу (Фото: Д. Гагричић)

Мећава на Велику среду. За неке изненађење, за старије становнике Старог Влаха – ништа необично, па и кад падне на расцветале воћке у нижим крајевима.

– Небеска соа је ово, ђецо – тако је својевремено за Варош говорио стaрина Здравко Матијевић.

Влажан снег који је започео да пада у јутарњим сатима приморао је возаче на опрезну вожњу, а неке и да одустану од замене зимских гума. Половином априла престала је с радом зимска служба одржавања путева.

Лопате призване у помоћ Лопате призване у помоћ

– Повлачимо две машине са градилишта пута  Кокин – Брод на магистрални пут од Златибора према Бистрици – каже Сабахудин Козица, директор огранка ужичких „Путева у  Пријепољу, истичући да у саобраћају нема већих тешкоћа и да је коловоз куда иду возила мокар.

Веје као о Савиндану Веје као о Савиндану

Опрез возачима! Опрез возачима!

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sneg putari


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.