Одштампан 32. број „Савиндана“

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 18. јануар 2022. године Друштво Коментари

„Савиндан“ пред читаоцима на 76  страна „Савиндан“ пред читаоцима на 76 страна

„Савиндан“ подсећа на камен-темељце српског рода, на догађаје и људе, афирмише народну традицију и стваралаштво младих аутора. Промоција у уторак 25. јануара у Пријепољу.

Из штампе је изашао 32. број „Савиндана“, ревије за духовну обнову, која из пера истраживача прошлости, историчара уметности, публициста и новинара, као и других сарадника, доноси занимљиве прилоге.

„Савиндан“, као и минулих година, подсећа на камен-темељце српског рода, на догађаје и људе, афирмише народну традицију и стваралаштво младих аутора. На страницама су и прозни и поетски садржаји, прикази књига, новинарске репортаже... 

Насловна страна 32. броја „Савиндана“ Насловна страна 32. броја Савиндана

Промоција 32. броја  „Савиндана“ одржаће се у уторак, 25. јануара 2022. године у малој сали Дома културе у Пријепољу, са почетком у 17 сати. О новом броју говориће Мирко Иконић, књижевник из Прибоја.

Богат садржај: истраживања, записи, репортаже, прикази књига... Богат садржај: истраживања, записи, репортаже, прикази књига...

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

časopis savindan 32.broj


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.