Прве радионице Удружења "Феникс 033 НВ"

zlatarinfo.rs 26. децембар 2021. године Друштво Коментари

Радионица Удружења "Феникс 033 НВ"

Удружење особа са развојним тешкоћама и инвалидитетом "Феникс 033 НВ" током овог викенда одржало је своје прве радионице.

Научили смо да не постоје особе са посебним потребама него да су потребе свих нас исте, само су начини задовољавања потреба  различити.

Научили смо да не постоје сметње у развоју јер сметње постоје у преносу звука и сигнала, а не људских емоција и жеља. Постоје особе са развојним тешкоћама, а тешкоћа може бити свачија.

За викенд смо упознали људе чији животи су порука: живот их је одгурно, они су га загрлили; живот их је ошамарио, они су га помиловали; живот им је ускратио, они су га даровали; осуђени на сажаљење, изградили су понос, осуђени на хендикеп постали су људи.

Хвала пријатељима из Ужица и свим људума широког срца.

Удружење "Феникс 033 НВ"

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

udruženje feniks 033 nv radionice


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.