Tежак удес на магистрали ка Златибору

ppmedia.rs 14. децембар 2021. године Друштво Коментари

Ланчани удес код Златибора, фото: Рина Ланчани удес код Златибора, фото: Рина

Стравичан удес који се догодио на магистралном путу од Ужица ка Златибору, изазвао је километарске колоне возила. Саобраћај је на том путном правцу тренутно је обустављен, а у незгоди учествовала су три возила. На сву срећу у овом удесу нема теже повређених лица.

– Слика је језива, три аутомобила су се сударила на дуплој пуној траци, возила су на раздаљини од неколико десетина метара од силине удара, а делови су свуда по коловозу од браника, стакла до уља по путу, претпостављам да је до удеса дошло због не прилагођене брзине. Чекамо већ пола сата како би наставили пут ка Новој Вароши – казао је за Рину, Будимир Џекулић.

На лице места изашле су екипе Хитне помоћи и саобраћајне полиције како би утврделе све околности које су довеле до ове саобраћајне незгоде.

ПП Медиа и Рина

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatibor udes


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.