Општина Нова Варош суфинансира замену столарије у 24 домаћинства

glaszapadnesrbije.rs 09. октобар 2021. године Економија Друштво Коментари

Nova Varoš Оптина Нова Варош (фото: Златар Инфо)

Општина Нова Варош објавила је коначну листу поднетих захтева на Јавни позив за суфинансирање мера енергетске ефикасности на породичним кућама, становима и стамбеним зградама на територији Општине Нова Варош за 2021.годину.

За ову намену опредељено је 2 милиона динара, а биће суфинансирана замена спољних прозора и врата и других транспарентних елемената термичког омотача са одговарајућим термичким својствима према негрејаним просторијама на стамбеним зградама, породичним кућама и становима на територији општине Нова Варош и тим средствима ће бити подржане 24 пријаве.

„На конкурс је пристигло укупно 65 пријава. Прегледом документације, одбачено је 10 пријава из разлога неисправне документације, а приликом теренског обиласка Комисија је утврдила да је 9 подносилаца пријаве дало неистините податке у пријави и тиме је елиминисана пријава из ревидиране прелиминарне листе”, наводе из Општинске управе.

Коначна листа објављена је на огласној табли Општинске управе и на званичној интернет страници Општине.

ГЗС/ПП Медиа

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

nova varoš stolarija zamena stolarije sufinansiranje


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.