Дечак из Пријепоља успешно се опоравља од обостране упале плућа изазване короном

ppmedia.rs 09. октобар 2021. године Друштво Коментари

Oпшта болница у Пријепољу, фото; А. Ровчанин Oпшта болница у Пријепољу, фото; А. Ровчанин

Дечак (2) из Пријепоља, транспортован из овог града у Ужице са тешком, обостраном упалом плућа изазваном короном, успешно се опоравља.

После пријема у једину ковид-болницу за малишане у Златиборском округу, стање овог малишана је стабилизовано, потврдили су лекари из ужичке Опште болнице.

Дечак је добро реаговао на терапију, није животно угрожен. Реч је о уобичајеној клиничкој слици на нашем одељењу. Имамо на одељењу више малишана са различитим облицима упале плућа, најмлађе је једногодишње дете, а највише је тинејџера – рекла је др Дара Божовић, начелник дечјег одељења Опште болнице у Ужицу за “Новости”.

Уочи транспорта у Ужице, дечак је био у знатно лошијем стању.

– Транспорт у Ужице је уследио одмах по пријему дечака који је имао обострану упалу плућа – рекао је др Зоран Дробњак, директор Опште болнице Пријепоље.

Новости и ПП Медиа

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje korona dečak


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.