„Златарски семафор “ радиће још десетак дана

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 23. јул 2021. године Друштво Коментари

Сто метара без стазе – путари  чекају договор Општине и власника (Фото Д. Гагричић) Сто метара без стазе – путари чекају договор Општине и власника (Фото Д. Гагричић)

Прескочени радови на стотинак метара пешачке стазе на Милановцу. Путари најављују други слој асфалта и окончање радова до краја августа.

Семафор на златарском путу у насељу Милановац, који регулише саобраћај једном траком због радова на  првом километру пута од магистрале на Браношевцу у Новој Вароши према Бабића Брду и Златару – радиће још десетак дана.

Још десетак дана чекаће се испред семафора на Милановцу Још десетак дана чекаће се испред семафора на Милановцу

Ово је у петак изјутра рекао  Армин Пурковић, руководилац радова  ужичких „Путева“, најављујући да ће до краја августа окончати радове на овој деоници.

Јуче је, после асфалтирања денице на Милановцу, скраћено растојање између два семафора. Тренутно се у зони саобраћаја једном траком  изводе радови на банкинама и  аутобуском стајалишту изнад трафостанице и раскрсници за Махалу, Шанац и Милановац. Код фудбалског стадиона се измешта водоводна шахта и проширује коловоз.

Радови на раскрсници и аутобуском стајалишту изнад Махале Радови на раскрсници и аутобуском стајалишту изнад Махале

- Преостали су мањи послови, део се може изводити и без семафорске сигнализације, уз краћа задржавања. Највећи посао је на пресвлачењу километра коловоза завршним слојем асфалта.Тада ће саобраћај, због квалитетниојих радова и ако се постигне договор, бити на краће време усмерен преко Дрмановића - каже Адмир Пурковић.

Возачи често губе стрпљење чекајући на семафору, неки и крећу кроз „црвено“, а многима  и пролазницима боде очи незавршен део пешачке стазе од стотинак метара код последњих кућа на Милановцу.

Проширење коловоза и нова шахта код стадиона Проширење коловоза и нова шахта код стадиона

Путари и надзор, како се незванично сазнаје, чекају „црно на бело“ од Општи не за решене имовинске односе. Наводно је, кажу постигнут усмени договор, а путари чекају печат Општине и потписе грађана.

Па зар је мало било готово две године, како су почели радови, да се оконча овај поступак?!

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarski put semafor


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.